Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama yhtiö, joka tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille. Meillä työskentelee 300 ammattilaista, jotka tekevät työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi.

Tiedekulman palveluoperaattorina toimii 1.1.2021 alkaen Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy vastaten sujuvasta aula- ja asiakaspalvelusta.

Etsimme nyt Tiedekulmaan asiakaspalveluhenkilöitä toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin.

Mitä tehtäviä on tarjolla?

Nyt haussa olevat asiakaspalveluhenkilöt mahdollistavat Tiedekulman asiakkaille sujuvan palvelukokemuksen. Asiakaspalvelijana vastaat Tiedekulman arjen pyörittämisestä sekä autat ja opastat asiakkaita erilaisissa kysymyksissä ja tilanteissa. Osallistut myös yliopiston ja Tiedekulman esittelyyn vierailijoille. Työssäsi vastaat myös kulunvalvonnasta ja kiinteistöturvallisuudesta.

Osallistut myös Tiedekulman tapahtumien toteuttamiseen yhdessä Tiedekulman muun henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Työ on vuorotyötä.

Millaiseen tiimin pääset?

HY247:n asiakaspalvelutiimi Tiedekulmassa koostuu tiiminvetäjästä, asiakaspalveluhenkilöistä sekä osa-aikaisista opiskelijahosteista. Tiimi tekee läheistä yhteistyötä Tiedekulman henkilöstön ja muiden Tiedekulman palvelutuottajien kanssa.

Pääset työskentelemään sitoutuneeseen tiimiin, jossa vallitsee vahvan ammattiosaamisen lisäksi hyvä yhteishenki sekä vastuullisen tekemisen kulttuuri.

Minkälaisen osaajan tarvitsemme tiimiimme?

Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista asennetta. Olet ratkaisukeskeinen ja joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Toimit oma-aloitteisesti muuttuvissa ja välillä kiireisissäkin palvelutilanteissa. Innostut uuden oppimisesta ja haluat olla mukana kehittämässä työtäsi. 

Toimit sujuvasti digitaalisessa ympäristössä. Olet tottunut käyttämään AV-laitteita ja erilaisia ohjelmistoja. Kotimaisten kielten lisäksi palvelet asiakkaita myös englannin kielellä. Muu kielitaito on etu.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si meille su 29.11. mennessä tästä.

Tehtävästä lisätietoja antaa Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelujen palvelupäällikkö Mika Hanninen p. 050 465 4298, mika.hanninen@helsinki.fi ja Tiedekulman palveluista Tiedekulman operatiivinen päällikkö Marko Loukaskorpi p. 050 556 0589 marko.loukaskorpi@helsinki.fi.

Hakuaika alkaa 20.11.2020 kello 11.00 ja päättyy 29.11.2020 kello 23.59.