Siivoojan tehtävänä on Viikin eläinsairaalan leikkaussalien, laboratorio-, tutkimus- ja opetustilojen ylläpito- ja perussiivous sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Siivoojamme työskentelevät tarvittaessa myös muissa kuin oman työnjohto- ja kampusalueen rakennuksissa.

Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva siivousalan ammatillinen koulutus ja/tai kokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä vastuullista asennetta työtehtävien suorittamisessa. Asiakaspalvelutehtävissä tarvitaan riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja tietotekniikan perustaitoja. Työssä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa.

Tehtävän palkkaus perustuu Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n yrityskohtaiseen työehtosopimukseen. Kokonaispalkka palvelussuhteen alussa on noin 1900 euroa kuukaudessa. Tehtävässä on koeaika.

Miksi meille töihin?

Yhtiömme siivoaa Helsingin yliopiston monipuolisia opetus-, tutkimus- ja toimistotiloja neljällä eri kampuksella Helsingissä. Kohteet ovat pääsääntöisesti pysyviä. Työsuhteet ovat pitkiä ja siivoojat ovat viihtyneet työyhteisössämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Auli Kallio, puh 050 319 9454.

Kiinnostuitko?

Jätäthän yhteystietosi ja CV:si tämän linkin kautta 27.9.2020 mennessä. Tehtäviä hakevien haastattelut aloitetaan heti ja tehtäviä täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.