Siivoojan tehtävänä on erityyppisten tilojen ylläpito- ja perussiivous sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Siivoojamme työskentelevät tarvittaessa myös muissa kuin oman työnjohto- ja kampusalueensa rakennuksissa.

Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva siivousalan ammatillinen koulutus ja/tai vankka kokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä vastuullista asennetta työtehtävien suorittamisessa.

Asiakaspalvelutehtävissä tarvitaan riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja tietotekniikan perustaitoja. Työssä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävään valittavalle tehdään kehon liikehallinnan arvioinnin (FMS-testaus) työterveyshuollossa.

Tehtävän palkkaus perustuu Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n yrityskohtaiseen työehtosopimukseen. Kokonaispalkka palvelussuhteen alussa on noin 1 900 euroa kuukaudessa. Tehtävässä on koeaika.

Miksi meille töihin?

Yhtiömme siivoaa Helsingin yliopiston monipuolisia opetus-, tutkimus- ja toimistotiloja neljällä eri kampuksella Helsingissä. Kohteet ovat pääsääntöisesti pysyviä. Työsuhteet ovat pitkiä ja siivoojamme ovat viihtyneet työyhteisössämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marjut Klasila, puh 050 4485 780.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi tämän linkin kautta 27.9.2020  mennessä. Tehtäviä hakevien haastattelut aloitetaan heti ja tehtäviä täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.