Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama inhouse-yhtiö. Yhtiömme tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille, opiskelijoista työntekijöihin. Olemme 300 työntekijän palveluorientoitunut työyhteisö, joka tekee työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä. 

Tiedekulman palveluoperaattorina toimii 1.1.2021 alkaen Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy – HY247 vastaten sujuvasta aula- ja asiakaspalvelusta. 

Etsimme nyt Tiedekulmaan asiakaspalveluhenkisiä osa-aikaisia hosteja.

Mitä tehtäviä on tarjolla?

Päätehtäväsi on taata hyvä vierailijakokemus Tiedekulman asiakkaille ja vierailijoille. Työssäsi opastat ja ohjeistat vierailijoita erilaisissa kysymyksissä ja tilanteissa. Osallistut myös yliopiston ja Tiedekulman esittelyyn vierailijoille sekä tapahtumien avustamiseen. 

Tiedekulman hostina saat

  •  opintojen oheen sopivat, joustavat työajat
  •  näköalapaikan tieteen vaikuttavuuden ja yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen luomisessa
  •  innostavan, poikkitieteellisen ja monialaisen työympäristön
  •  mahdollisuuksia kasvaa nuorena asiantuntijana

Työ on osa-aikaista.

Millaiseen tiimin pääset?

HY247:n asiakaspalvelutiimi Tiedekulmassa koostuu tiiminvetäjästä, asiakaspalveluhenkilöistä sekä osa-aikaisista hosteista. Teet läheistä yhteistyötä Tiedekulman henkilöstön ja muiden palvelutuottajien kanssa 

Pääset työskentelemään sitoutuneeseen tiimiin, jossa vallitsee vahvan ammattiosaamisen lisäksi hyvä yhteishenki sekä vastuullisen tekemisen kulttuuri.

Minkälaisen osaajan tarvitsemme tiimiimme?

Tehtävän hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä sekä iloista ja ratkaisukeskeistä asennetta. Asiakaspalvelutyö sujuu sinulta kotimaisten kielten lisäksi sujuvasti myös englannin kielellä. Muu kielitaito on etu.

Toimit sujuvasti digitaalisessa ympäristössä ja otat helposti haltuun uusia työkaluja ja järjestelmiä. Olet kiinnostunut tieteen ja yhteiskunnan vuorovaikutuksen kehittämisestä, sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Ansioksi katsotaan erityisosaaminen tai halu kehittyä jossain seuraavista:

  • Valokuvaus, taittaminen, kevyt videokuvaus tai editointi
  • Sosiaalinen media: Instagram, Twitter, Facebook, Snapchat tai Mailchimp
     

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si meille su 29.11. mennessä tästä.

Tehtävästä lisätietoja antaa Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelujen palvelupäällikkö Mika Hanninen p.050 465 4298, mika.hanninen@helsinki.fi ja Tiedekulman palveluista Tiedekulman operatiivinen päällikkö Marko Loukaskorpi p.050 556 0589 marko.loukaskorpi@helsinki.fi.

Hakuaika alkaa 20.11.2020 kello 11.00 ja päättyy 29.11.2020 kello 23.59.