Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama inhouse-yhtiö. Yhtiömme tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille, opiskelijoista työntekijöihin. Olemme 300 työntekijän palveluorientoitunut työyhteisö, joka tekee työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä.

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy – HY247 toimii 1.1.2021 alkaen Tiedekulman palveluoperaattorina vastaten sujuvasta aula- ja asiakaspalvelusta. 

Etsimme nyt Tiedekulmaan asiakaspalveluhenkistä tapahtumakoordinaattoria toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Mitä tehtäviä on tarjolla?

Työskentelet palvelupäällikön työparina ja hoidat vastuullisesti Tiedekulman tapahtuma- ja kokouskyselyitä. Toimit tapahtumajärjestäjille ennakkovalmistelujen tukena. Hyväksyt tapahtumaehdotuksia ja päivität tapahtumakalenteria. 

Olet myös mukana Tiedekulman tapahtumatuotannoissa ja osallistut tarvittaessa paikan päällä tapahtumajärjestelyihin myös iltaisin. Tutustu tapahtumapalveluihimme.

Millaiseen tiimin pääset?

HY247:n asiakaspalvelutiimi Tiedekulmassa koostuu tiiminvetäjästä, asiakaspalveluhenkilöistä sekä osa-aikaisista opiskelijahosteista. Teet läheistä yhteistyötä Tiedekulman henkilöstön ja muiden Tiedekulman palvelutuottajien kanssa.

Pääset työskentelemään sitoutuneeseen tiimiin, jossa vallitsee vahvan ammattiosaamisen lisäksi hyvä yhteishenki sekä vastuullisen tekemisen kulttuuri.

Minkälaisen osaajan tarvitsemme tiimiimme?

Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä sekä vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulla on hyvät projektinhallintataidot ja pystyt pitämään langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Innostut uuden oppimisesta ja haluat olla mukana kehittämässä työtäsi. 

Toimit sujuvasti digitaalisessa ympäristössä, tuotat vaivatta tekstiä ja otat haltuun uusia työkaluja. Olet kiinnostunut tieteen ja yhteiskunnan vuorovaikutuksen kehittämisestä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Kotimaisten kielten lisäksi palvelet asiakkaita myös englannin kielellä. 

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si meille sunnuntaihin 29.11. mennessä tästä.

Tehtävästä lisätietoja antaa Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelujen palvelupäällikkö Mika Hanninen p. 050 465 4298, mika.hanninen@helsinki.fi  ja Tiedekulman palveluista Tiedekulman operatiivinen päällikkö Marko Loukaskorpi p. 050 556 0589 marko.loukaskorpi@helsinki.fi.

Hakuaika alkaa 20.11.2020 kello 11.00 ja päättyy 29.11.2020 kello 23.59.