Rakennuttajainsinööri

Tehtävänimikkeet

Rakennuttajainsinööri

Palkkaus

Esitä palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Sijainti

Helsinki

Hae meille rakennuttajainsinööriksi

Hae meille rakennuttajainsinööriksi ja tule syventämään osaamistasi rakennuttamispalveluihimme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Helsinkiin.

Oletko kiinnostunut kehittämään hanke- ja hankintatoimintaa monimuotoisten kiinteistöjen parissa? Tule täydentämään osaavaa rakennuttamisen tiimiämme. Rakennuttajainsinöörin tehtävässä pääset mukaan innostavaan ja kehitysmyönteiseen työyhteisöön. HY247:n rakennuttamispalvelut vastaa Helsingin yliopiston kiinteistöjen investointihankkeiden rakennuttamisesta.


Helsingin yliopiston monimuotoiseen ja ainutlaatuiseen kiinteistökantaan kuuluu muun muassa rakennuksia Senaatintorin läheisyydessä olevista kulttuurihistoriallisista arvorakennuksista huippututkimusta tukeviin erityiskiinteistöihin, mikä tekee tehtävästä erityisen mielenkiintoisen.

Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden tiloja maailmanluokan yliopistolle

Olet aktiivisesti mukana viemässä eteenpäin erilaisia rakennuttamispalveluiden kehitysprojekteja. Myöhemmässä vaiheessa vastuullesi voi kuulua pienempien peruskorjausten rakennuttaminen.


Eduksi katsomme kokemuksen julkisen hankintalain mukaisista hankkeiden kilpailutuksista, hankkeiden aikataulutuksesta tai suunnittelusta ja niiden valvonnasta. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennuttamisalan koulutus ja alan työkokemusta vähintään 1-2 vuotta.


Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tuemme ja perehdytämme sinut toimimaan tehtävässä itsenäisesti, oma-aloitteisesti ja kehitysmyönteisesti. Pystyt hallitsemaan projektit kokonaisuuksina, sitoutumaan tavoitteisiin sekä huolehtimaan niiden toteutumisesta. Mahdollistamme kouluttautumisen muun muassa julkisiin hankintoihin ja RAP-pätevyyteen.

Miksi meille töihin?

Tarjoamme sinulle vakaan työpaikan sekä vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän. HY247:laisena sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi edelleen Helsingin yliopiston rakennuskannan ja rakennuttamisen sekä hankemenettelyiden kehittämisen ytimessä. Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja tuemme henkilöstömme halua kouluttautua sekä hankkia lisää henkilökohtaista ammattiosaamista. Saat käyttöösi työn menestyksekästä hoitamista tukevat ajanmukaiset työvälineet.


HY247:n työntekijänä olet oikeutettu kattaviin työterveyspalveluihimme. Henkilöstömme henkinen ja fyysinen hyvinvointi on meille tärkeää, sillä ne tukevat työssä jaksamista. Arvostamme myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa: tavoitteenamme on tukea työn ja perhe-elämän yhteensovittamista, sillä tiedämme, että arkeen kuuluu myös yllättäviä tilanteita. Johtamistapamme HY247:ssa on osallistava, valmentava sekä vastuullinen.

Keitä me olemme?

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy eli HY247 on Helsingin yliopiston omistama ja vuoden 2018 alussa toimintansa aloittanut vakavarainen inhouse-yhtiö.


Olemme reilun 300 työntekijän monimuotoinen ja palveluorientoitunut työyhteisö. Teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi. Yhtiömme toimii Helsingin yliopiston neljällä eri kampuksella Helsingissä sekä tutkimusasemilla eri puolella Suomea.


Missiomme on pitää huolen siitä, että puitteet työn tekemiseen, opiskeluun ja verkostoitumiseen ovat ajanmukaiset, terveelliset, joustavat ja turvalliset – ajasta ja paikasta riippumatta sekä kiinteistöjen arvon säilyttäen.
 

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme 11.9. mennessä.
Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan syksyn 2022 aikana.


Lisätietoja tehtävästä antaa
hankepäällikkö Kari Vornanen, kari.vornanen@helsinki.fi, puh. 050  434 1757