Siivouksen tiimipäällikkö

Tehtävänimikkeet

Siivouksen tiimipäällikkö

Palkkaus

Esitä palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Sijainti

Helsinki

Siivouksen tiimipäällikkö Viikkiin

Etsimme siivouksen tiimipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen osaksi HY247:n työyhteisöä! 

Maailmanluokan palvelua maailmanluokan yliopistolle

Siivouksen esihenkilönä vastaat siivouspalvelujen tuottamisesta ja Viikin siivoustiimin valmentavasta esihenkilötyöstä.
 
Pääpaino työssäsi on oman tiimisi arjen henkilöstöjohtamisessa: vastaat palvelutoiminnasta ja sen kehittämisestä. Pääset työskentelemään monimuotoiseen ja sitoutuneeseen tiimiin, jossa kokeneet ammattilaiset ovat ylpeitä osaamisestaan. Tiimissä kehitetään yhdessä vastuullisen tekemisen kulttuuria. Teet tiivistä yhteistyötä sekä tiimisi että toisten tiimipäälliköiden kanssa.

Arjen työtehtävät koostuvat siivouspalvelujen henkilöstön esihenkilötehtävistä sekä työn suunnittelusta ja organisoinnista. Vastaat alueesi siivous- ja jätehuollon palvelujen laadusta, toimintatapojen sujuvuudesta sekä asiakastyytyväisyydestä. Hoidat henkilöstön rekrytointiin, perehdyttämiseen ja ohjaukseen liittyvät tehtävät. Teet myös työssä tarvittavat hankinnat, budjetoinnin sekä kustannusten seurantaa ja suunnittelua.

Olet siivouspalvelualan asiantuntija ja sinulla on alalta monipuolista työkokemusta. Esihenkilönä olet ihmisläheinen sekä osallistat ja valmennat tiimiläisiäsi. Parhaat edellytykset tehtävään antaa hyvät vuorovaikutustaidot (suomi ja englanti), soveltuva siivousalan koulutus (esim. siivousteknikko tai restonomi, AMK) sekä kokemus esihenkilötyöstä.

Osaat työssäsi laatia kirjallisia esityksiä sekä esiintyä luontevasti tiimipäällikön tehtävän mukaisesti eri tilanteissa. Arvostamme palvelujen kehittämisosaamista ja -asennetta sekä tahtoa oppia uutta arjen työssä. Motivoidut työssäsi tavoitteiden saavuttamisesta sekä yhteistyöstä työntekijöiden, asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme vakaan työpaikan ja meillä pääset osaksi yliopistoyhteisöä. Meillä viihdytään töissä hyvin ja työsuhteet ovat pitkiä. HY247:laisena olet oikeutettu kattaviin työterveyspalveluihimme. Henkilöstömme henkinen ja fyysinen hyvinvointi on meille tärkeää, sillä ne tukevat työssä jaksamista.

Arvostamme myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa: tuemme työn ja perhe-elämän yhteensovittamista, sillä tiedämme, että arkeen kuuluu myös yllättäviä tilanteita. Johtamistapamme HY247:ssa on osallistava, valmentava sekä vastuullinen.

Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja tuemme henkilöstömme halua kouluttautua edelleen sekä hankkia lisää henkilökohtaista ammattiosaamista. Saat käyttöösi työn menestyksekästä hoitamista tukevat ajanmukaiset työvälineet.

Tehtävän palkkaus perustuu kokemukseen ja Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n yrityskohtaiseen työehtosopimukseen.

Keitä me olemme?

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy eli HY247 on Helsingin yliopiston omistama, vuoden 2018 alussa toimintansa aloittanut in-house-yhtiö. Yhtiömme tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille neljällä eri kampuksella Helsingissä sekä tutkimusasemilla. Olemme reilun 300 työntekijän monikansallinen ja palveluorientoitunut työyhteisö. Teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä. HY247:n työkenttänä on Helsingin yliopiston ainutlaatuinen kiinteistökanta.

Missiomme on pitää huolen siitä, että puitteet työn tekemiseen, opiskeluun ja verkostoitumiseen ovat ajanmukaiset, terveelliset, joustavat ja turvalliset – ajasta ja paikasta riippumatta sekä kiinteistöjen arvon säilyttäen.

Puhtaustieto Oy palkitsi meidät vuoden 2020 puhtausalan yrityksenä. Palkinto myönnetään yritykselle tai yhteisölle, joka kehittää pitkäjänteisesti toimintaansa ja henkilöstönsä ammattitaitoa sekä toimii aktiivisesti ja ulospäin suuntautuneesti toimintaympäristössään. Olemme aktiivisesti ja suunnitelmallisesti kehittäneet yliopiston tilojen toiminnallisuutta nostamalla tilojen ylläpidon edellytykset keskiöön.

Kiinnostuitko?

Tiimipäällikön tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jätä meille hakemus ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 06.09.22. Toimithan pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoja tiimipäällikön tehtävästä antaa siivous- ja ympäristöpalveluiden yksikönpäällikkö Pia Nordqvist sähköpostilla pia.nordqvist@helsinki.fi tai puhelimitse 050 472 0704.