Tekninen kiinteistönhoitaja

Tehtävänimikkeet

Tekninen kiinteistönhoitaja

Palkkaus

Esitä palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Sijainti

Helsinki

Etsimme teknistä kiinteistönhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen osaksi HY247:n työyhteisöä!

Oletko kiinteistöalan moniosaaja, joka kaipaa uusia haasteita? Tule Viikkiin! Helsingin yliopiston Viikin kampuksella sinua odottaa dynaaminen sekä jatkuvasti kehittyvä kiinteistöalan työ. Viikin kampuksen rakennuskanta on työkenttänä ainutlaatuinen ja monipuolinen.

 

Viikin kampuksen teknisenä kiinteistönhoitajana vastaat yhteistyössä tiimisi kanssa kampuksen kokonaisvaltaisesta kiinteistönhoidosta. Rakennukset sisältävät opetustiloja, tutkimustiloja, laboratorioita ja muita taloteknistä erikoisosaamista vaativia tiloja. Kahta samanlaista päivää ei ole eikä aika käy pitkäksi.

Maailmaluokan palvelua maailmanluokan yliopistolle

Arjen työtehtävissäsi toimit teknisenä kiinteistönhoitajana ja vastaat osaltasi sujuvasta kiinteistönhoidosta. Vastuullasi on kiinteistönhuollon perustehtävät, aikataulun mukaiset huollot sekä pienet korjaustyöt.

 

Sinulle on ehtinyt kertyä työkokemusta teknisen kiinteistönhoidon tehtävistä useamman vuoden ajalta. Parhaat edellytykset tehtävään sinulle antavat soveltuva koulutus, muutoin hankittu osaaminen sekä kokemus taloteknisistä järjestelmistä. Eduksi katsomme myös LVI-asentajan tai muun alalle soveltuvan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon (esim. kylmäjärjestelmät, automaatio) sekä koneajotaidon.

 

Koet omaksesi työskentelyn monikulttuurisessa yhteisössä. Takataskustasi löytyykin hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä silmäkulmastasi pilkettä. Motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta ja yhteistyöstä asiakkaiden, tiimiläistesi sekä HY247:n muiden osaajien kanssa. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on aitoa palveluasennetta ja vankka tahto oppia uutta arjen työssä.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme vakaan työpaikan ja pääsyn osaksi yliopistoyhteisöä. Työsuhteet meillä ovat pitkiä ja työntekijät viihtyvät työyhteisössämme.

 

HY247:laisena olet oikeutettu kattaviin työterveyspalveluihimme. Henkilöstömme henkinen ja fyysinen hyvinvointi on meille tärkeää, sillä ne tukevat työssä jaksamista. Arvostamme myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa: tuemme työn ja perhe-elämän yhteensovittamista, sillä tiedämme, että arkeen kuuluu myös yllättäviä tilanteita. Johtamistapamme HY247:ssa on osallistava, valmentava sekä vastuullinen.

 

Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja tuemme henkilöstömme halua kouluttautua edelleen sekä hankkia lisää henkilökohtaista ammattiosaamista. Saat käyttöösi työn menestyksekästä hoitamista tukevat ajanmukaiset työvälineet.

 

Tehtävän palkkaus määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan sekä perustuu Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n yrityskohtaiseen työehtosopimukseen.

 

Keitä me olemme?

 

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy eli HY247 on Helsingin yliopiston omistama, vuoden 2018 alussa toimintansa aloittanut inhouse-yhtiö. Tarjoamme kiinteistöpalveluita yliopistolaisille neljällä eri kampuksella Helsingissä sekä tutkimusasemilla ympäri Suomen. Olemme reilun 300 työntekijän monimuotoinen ja palveluorientoitunut työyhteisö. HY247:n työkenttänä on Helsingin yliopiston ainutlaatuinen kiinteistökanta.

 

Missiomme on pitää huolen siitä, että puitteet työn tekemiseen, opiskeluun ja verkostoitumiseen ovat ajanmukaiset, terveelliset, joustavat ja turvalliset – ajasta ja paikasta riippumatta sekä kiinteistöjen arvon säilyttäen.

 

Kiinnostuitko?

 

Jätä meille yhteystietosi ja CV palkkatoiveineen su 18.9.2022 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä, ja haastatteluita tehdään jo hakuaikana. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. Työpisteesi sijoittuu Helsingin yliopiston Viikin kampukselle.

 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä
tiimipäällikkö Riku Puustelliin puh. 050 594 2499 tai riku.puustelli@helsinki.fi.