Jokaisen näkemystä tarvitaan, kun palveluja kehitetään

Aulapalveluhenkilö Linda Rosenberg ideoi arjen työssään aktiivisesti uusia käytäntöjä. Hän uskoo, että jokaisen näkemystä tarvitaan, kun palveluja kehitetään.

 

Helsingin yliopiston Viikin ja Kumpulan kampuksilla työskentelevä Linda varmistaa, että kiinteistöissä on miellyttävää asioida ja opetuksen ja tutkimuksen puitteet ovat kunnossa. 

 

– Päätyöni on asiakkaiden neuvominen ja opastaminen palvelupisteellä. Päiviini sisältyy myös postin jakoa, pakettien vastaanottoa ja luentosalien valmistelua. 

 

Oli työtehtävä mikä tahansa, Linda suhtautuu siihen esimerkillisellä palveluasenteella. 

 

– Tässä työssä tarvitaan ennen kaikkea herkkyyttä sille, mitä erilaiset ihmiset tarvitsevat. 

"Rennossa porukassa kehitysehdotukset on helppoa sanoa ääneen"

Asiakkaan tarpeet ratkaisevat

Linda on aktiivinen uusien käytäntöjen ideoija. Arjen kohtaamisissa karttuu arvokasta ymmärrystä siitä, miten asiat voisi tehdä vieläkin paremmin.

 

– Mietimme kehityskohteita yhdessä kollegoiden kanssa ja viemme asioita eteenpäin omalle tiimille. 

 

Arki yliopistolla muuttuu jatkuvasti: kiinteistöjä käytetään yhä monipuolisemmin eri tarkoituksiin, ja niihin tulee uutta tekniikkaa. Sen vuoksi kiinteistöpalveluiden kehittämisessä tarvitaan vuorovaikutusta eri tehtävissä toimivien välillä. Ideoita aktiivisesti jakamalla voidaan yhdessä edistää sitä, että HY247:n palvelu vastaa asiakkaiden tarpeisiin myös tulevaisuudessa.

 

– Rennossa porukassa kehittämisehdotukset on helppoa sanoa ääneen. Ja lopputuloksena kiinteistöissä asioivien arjesta tulee jatkuvasti sujuvampaa, Linda summaa.