Siivooja

Tehtävänimikkeet

Siivooja

Palkkaus

Alkaen 1 975 e/kk, henkilökohtaisen suoriutumisen osuus max. 44 %.

Sijainti

Helsinki

Vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin.

“HY247 on hyvä työpaikka. Esimieheni on avulias, ja minulla on mukavat työkaverit. Minulla on työpari, jonka kanssa siivoamme Aleksandrian. Töitä on mukava tehdä yhdessä.” - Marina (tuleva työkaverisi)

Etsimme siivoojia osaksi HY247:n työyhteisöä!

Maailmanluokan palvelua maailmanluokan yliopistolle

​Siivoojana olet mukana mahdollistamassa sen, että Helsingin yliopiston tilat ovat terveellisiä ja turvallisia. Olet valmis työskentelemään yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa. Pääset osaksi ammattimaista ja sitoutunutta tiimiä, jossa kokeneet ammattilaiset ovat ylpeitä osaamisestaan ja kehittävät vastuullisesti työtään.

Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen sinulle antaa soveltuva siivousalan ammatillinen koulutus ja/tai kokemus vastaavista tehtävistä. Meillä sinulla on mahdollisuus kouluttautua ja kehittää ammatillista osaamistasi.

Arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä reipasta asennetta ja aktiivista toimintatapaa. Työkielemme on suomi. Tarvitset suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tietotekniikan perustaitoja.

Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävään valittavan tulee läpäistä liikkuvuus- ja tasapainotesti (FMS) ennen työsuhteen solmimista. Testi suoritetaan työterveyshuollossamme.

Miksi meille töihin?

Tarjoamme vakaan työpaikan ja meillä pääset osaksi yliopistoyhteisöä. Meillä viihdytään töissä hyvin ja työsuhteet ovat pitkiä. Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista kattavilla työterveyspalveluilla. Tuemme elinikäistä oppimista ja osaamisen kehittäminen on meille tärkeää.

Johtamistapamme on osallistava, valmentava sekä vastuullinen. Annamme käyttöösi ajanmukaiset työvälineet työtehtävien hoitamiseen.

Tehtävän palkkaus perustuu Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n yrityskohtaiseen työehtosopimukseen.

Keitä olemme?

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy eli HY247 on Helsingin yliopiston omistama, vuoden 2018 alussa toimintansa aloittanut in-house-yhtiö. Yhtiömme tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille neljällä eri kampuksella Helsingissä sekä tutkimusasemilla. Olemme reilun 300 työntekijän monikansallinen ja palveluorientoitunut työyhteisö. Teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä. HY247:n työkenttänä on Helsingin yliopiston ainutlaatuinen kiinteistökanta.

Tutustu siivoojana Helsingin yliopiston kiinteistöissä uratarinaan - HY247:n työyhteisössä! 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antaa
tiimipäällikkö Tarja Repo, 050 526 2389, tarja.repo@helsinki.fi

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme pian. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtäviä täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.