Merkittävää työtä merkillisen mukavassa työporukassa

Vakaa ja viihtyisä työpaikka

HY247:lla työskentely koetaan mielekkääksi ja työntekijämme viihtyvät työssään. Tästä kertovat lukuisat kyselyt, joita järjestämme vuosittain henkilökunnallemme. Viimeisimmän kyselyn mukaan työntekijöidemme kokonaistyytyväisyys työhönsä oli 8,2 / 10.

 

Työilmapiirimme on hyväntuulisen reipas, ja työntekijämme ovat aina valmiita auttamaan niin asiakkaita kuin toisiaan. Jokaista työntekijäämme kuunnellaan ja arvostetaan paitsi tiimin jäseninä myös yksilöinä, ja kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa työyhteisömme kehittämiseen.

 

Mainion tiimihengen lisäksi nykyiset työntekijämme arvostavat vakaata työpaikkaa sekä mielekkäitä ja vaihtelevia työtehtäviä. Suuri osa henkilökunnastamme kokee tekevänsä myös yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä.

 

Tunnistatko näistä itsesi?

Oletko oman alasi rautainen ammattilainen, joka suhtautuu työhönsä vakavasti mutta viihtyy rennossa työilmapiirissä mukavien kollegoiden parissa?

 

Entäpä avulias ja huomaavainen tiimipelaaja, joka on valmis palvelemaan asiakkaita ja puhaltamaan yhteen hiileen työkavereidensa kanssa tavoitteiden täyttämiseksi?

 

Nämä ovat piirteitä, joita meillä arvostetaan ja joiden myötä pystymme tarjoamaan parhaita mahdollisia työpaikkoja työntekijöillemme sekä parasta mahdollista kiinteistöpalvelua Helsingin yliopistolle.

 

HY247:lla työskentelee parhaillaan reilut 300 työhönsä tyytyväistä eri alojen ammattilaista – oletko sinä yksi meistä?

 

Avoimet työpaikat

Tilahuoltaja

Hakuaika: 28.06.24 - 31.07.24

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy (HY247) on noin 300 henkilön moniammatillinen Lue lisää

Hae tästä

Avoin hakemus

Hakuaika: 01.01.24 - 31.07.24

Eikö sopivaa tehtävää ole parhaillaan avoinna? Jätä meille avoin hakemus.

Kerro mitä Lue lisää

Hae tästä

Lähetä avoin työhakemus

Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan osaamisestasi ja halustasi tulla osaksi työyhteisöämme. Hyvä hakemus sisältää ainakin ansioluettelon sekä hakemuskirjeen. Voit myös halutessasi tehdä videotervehdyksen ja lähettää siihen linkin.

 

Voit täyttää ja lähettää avoimen työhakemuksen liitteineen alla olevasta painikkeesta.

Lue uratarinoitamme