Teemme töitä yhdessä asiakkaamme parhaaksi

Jotta työssä ja opiskelussa voi menestyä

 

Pidämme yliopiston rattaat pyörimässä

 

Toimimme tiiviissä yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa, jotta huipputason opiskelijoilla ja työntekijöillä olisi terveelliset ja turvalliset puitteet toteuttaa omaa työtään.

 

Me tunnemme Helsingin yliopiston tilat ja hyödynnämme monialaista osaamistamme asiakkaamme parhaaksi. 

 

Tehtävämme on huolehtia, että kiinteistöissä käytetään nykyaikaista tekniikkaa ja varmistaa, että historiallisten kiinteistöjen arvo säilyy myös tuleville sukupolville.

 

Uskomme työyhteisön voimaan

 

Jokainen työntekijä on meille tärkeä

 

Arvostamme työyhteisössämme laadukkaan palvelun lisäksi jokaisen työntekijän mielipidettä ja työntekijöiden hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää.

 

HY247:n työyhteisöön kuuluu noin 300 eri alojen ammattilaista. Olemme hyvin monipuolinen ja monikulttuurinen työyhteisö. 

 

Meillä on mahdollista sekä edetä urallaan että löytää aivan uusia uramahdollisuuksia.

Kannamme vastuumme ympäristöstä

 

Kestävyys ohjaa toimintaamme 

 

Tuemme Helsingin yliopiston strategista tavoitetta olla kestävyyden ja vastuullisuuden edelläkävijä.

 

Edistämme kiertotaloutta ja luomme ratkaisuja kiinteistöjen hiilineutraaliuden saavuttamiseksi ja palveluidemme ympäristökuorman vähentämiseksi.

 

Tunnemme toimintamme ympäristövaikutukset ja parannamme jatkuvasti tilojen ja palveluiden ympäristöystävällisyyttä ja energiatehokkuutta. 

Olemme aktiivinen ja luotettava yhteistyökumppani

 

Yhtiömme talous on vakaalla pohjalla

 

Edellytämme yhteistyökumppaneiltamme läpinäkyvää yhteiskunnallista vastuunkantoa.

 

Teemme taloudellisesti järkeviä ratkaisuja, kehitämme palveluitamme kustannustehokkaiksi sekä tunnistamme ja hallitsemme toimintamme riskejä.

 

Toimimme monissa verkostoissa, jaamme omaa osaamistamme,  opimme muiden hyvistä käytänteistä ja seuraamme oman alamme kehitystä.

Yli 35 000

Palvelupyyntöä vuosittain

8,2 / 10

Työntekijöiden tyytyväisyys

Noin 300

Erilaista rakennusta

Työkykyindeksi 2/10*

*1 paras asteikolla 1-10

Neljä kampusta

Keskusta, Meilahti, Kumpula ja Viikki

Jatkuva kehitys on meille tärkeää

Tyytyväisyys

 

Toimintamme edellytys on asiakkaidemme sekä omien työntekijöidemme tyytyväisyys. Teetimme vuonna 2021 sisäisen kyselytutkimuksen, jonka perusteella työntekijöidemme tyytyväisyys omaan työhönsä oli 8,2 asteikolla 1-10.

Vastuullisuus

 

Kehitämme palveluitamme älykkäämmiksi, vastuullisemmiksi ja kilpailukykyisemmiksi. Nykyaikaisten ratkaisujen avulla parannamme kiinteistöjen ympäristöystävällisyyttä ja energiatehokkuutta.

Hyvinvointi

 

Kehitämme jatkuvasti itseämme sekä työhyvinvointiamme. Ensimmäisen kolmen toimintavuotemme aikana olemme panostaneet työterveyteen, koulutuksiin ja työhyvinvointiin yhteensä noin 1,2 miljoonaa euroa.

Rekrytointi

 

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia työyhteisöömme. Uudet työntekijät toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi ja perehdytetään huolellisesti jokaiseen toimenkuvaan.