Teemme töitä yhdessä asiakkaamme parhaaksi

Jotta työssä ja opiskelussa voi menestyä

 

Toimimme tiiviissä yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa, jotta huipputason opiskelijoilla ja työntekijöillä olisi arvoisensa puitteet toteuttaa omaa työtään.

 

Tehtävämme on huolehtia, että nykyisten käyttäjien tekniikka toimii ja varmistaa että historiallisten kiinteistöjen arvo säilyy myös tuleville sukupolville. Pyrimme myös jatkuvasti parantamaan tilojen ympäristöystävällisyyttä ja energiatehokkuutta. 

Uskomme työyhteisön voimaan

 

HY247:n työyhteisöön kuuluu noin 300 eri alojen ammattilaista. Työilmapiirimme on lämmin ja välitön, ja työntekijöitä kannustetaan aina parhaaseen suoritukseensa.

 

Laadukkaan palvelun lisäksi työntekijöiden hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Vuonna 2021 tehdyn sisäisen tutkimuksemme perusteella työntekijöidemme tyytyväisyys työhönsä oli 8,2/10.

Yli 35 000

Palvelupyyntöä vuosittain

8,2 / 10

Työntekijöiden tyytyväisyys

Noin 300

Erilaista rakennusta

Työkykyindeksi 2/10*

*1 paras asteikolla 1-10

Neljä kampusta

Keskusta, Meilahti, Kumpula ja Viikki

Jatkuva kehitys on meille tärkeää

Tyytyväisyys

 

Toimintamme edellytys on asiakkaidemme sekä omien työntekijöidemme tyytyväisyys. Teetimme vuonna 2021 sisäisen kyselytutkimuksen, jonka perusteella työntekijöidemme tyytyväisyys omaan työhönsä oli 8,2 asteikolla 1-10.

Vastuullisuus

 

Kehitämme palveluitamme älykkäämmiksi, vastuullisemmiksi ja kilpailukykyisemmiksi. Nykyaikaisten ratkaisujen avulla parannamme kiinteistöjen ympäristöystävällisyyttä ja energiatehokkuutta.

Hyvinvointi

 

Kehitämme jatkuvasti itseämme sekä työhyvintointiamme. Ensimmäisen kolmen toimintavuotemme aikana olemme panostaneet työterveyteen, koulutuksiin ja työhyvinvointiin yhteensä noin 1,2 miljoonaa euroa.

Rekrytointi

 

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia työyhteisöömme. Uudet työntekijät toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi ja perehdytetään huolellisesti jokaiseen toimenkuvaan.